{
you're reading...
android, spelletjes

Hyperactive Ninja (Lite)

Dankzij AndroidWorld NL vind ik vaak nuttige en/of leuke applicaties voor op mijn Android toestel. Laatst kwam ik zo uit op het spel Hyperactive Ninja van Ninja Coders.

De bedoeling is om een ninja, die hyper staat van de koffie, door het spel te laten springen. Hierin wordt hij gehinderd doorscherpe pinnen, vuur en andere ninjas. Om zijn gespring te kunnen volhouden is het ook belangrijk dat je ninja voldoende koffie drinkt, anders valt hij in slaap. Je ninja beweegt vanzelf, springen doe je door op je scherm te tikken.

Het spel is opgedeeld in verschillende chapters (in de gratis Lite-versie zijn er slechts 3 beschikbaar), die nogmaals in verschillende levels opgedeeld zijn. Het spel krijgt een hoog verslavingsgehalte doordat je de chapters in 1 keer moet kunnen uitspelen om naar het volgende te kunnen gaan. Sluit je midden in een chapter het spel af, moet je weer van het begin aan starten. Een voordeel is dan wel weer dat je een level apart zoveel kunt herspelen als je wilt.

Het spel heeft een erg retro-achtige gameplay (waar de muziek en graphics ook aan meehelpen) die terug doet denken aan de platformspelletjes van vroeger.

Wil je dit spel zelf eens uittesten, ga dan in de Android Market op zoek naar naar Hyperactive Ninja (de Lite versie is gratis te downloaden.)

UPDATE: gisteren kreeg ik melding dat er een update beschikbaar was voor Hyperactive Ninja Lite, en dit bleek dus het volgende chapter te zijn. Waarschijnlijk zullen op deze manier meer chapters beschikbaar komen voor de Lite versie (telkens als er een nieuw chapter beschikbaar is voor de betalende versie. (die trouwens €1,43 kost)

image

Reacties

3 gedachtes over “Hyperactive Ninja (Lite)

  1. Vraagje: Waar kan je dit spellen vinden om te spelen/downloaden?

    Geplaatst door Brent | juli 16, 2011, 10:37 AM

Trackbacks/Pingbacks

  1. Pingback: Tweets that mention Hyperactive Ninja (Lite) « Open Bron Blog -- Topsy.com - oktober 5, 2010

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

twitter

Ik schrijf ook op:

Creative Commons

Creative Commons License
OpenBronBlog van Lennert Holvoet is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen 2.0 België licentie.

Mobile Vikings

Become a Viking

Advertenties
%d bloggers liken dit: