{
you're reading...
android, dienst, mobilerev, nieuws

Trove, je digitale krant op maat [mobilerev]

TroveEen digitale krant samenstellen met enkel nieuws dat je echt interesseert, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is dit wat Trove, een gratis dienst van The Washington Post, probeert te doen. Nadat je ingelogd bent met je Facebook-account laat Trove je tussen een paar onderwerpen kiezen. Op basis daarvan worden kanalen voor je gekozen. Met een aantal zoektermen kun je indien je wilt nog wat kanalen toevoegen. Allemaal heel simpel en logisch.Daarna ben je eigenlijk klaar. Het consumeren mag beginnen. Uit alle hoeken van het internet verzamelt Trove het nieuws, en geeft deze mooi per kanaal weer. Op de website toont Trove links ook een aantal Editor’s Picks, met nieuws dat de redactie van WP interessant genoeg vindt. Dat hoefde niet, maar het staat ook niet echt in de weg.
De kanalen waar je je kunt abonneren zijn ook heel verschillend. In mijn lijst vind je bijvoorbeeld ‘Android’ terug, maar ook ‘Star Wars’ en ‘Cooking’. Ook iemand die helemaal niets om technologie geeft kan deze dienst dus prima gebruiken om bijvoorbeeld nieuwe recepten te ontdekken.

[…]

lees verder op : The Mobile Revolution

Advertenties

Reacties

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

twitter

Ik schrijf ook op:

Creative Commons

Creative Commons License
OpenBronBlog van Lennert Holvoet is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen 2.0 België licentie.

Mobile Vikings

Become a Viking

Advertenties
%d bloggers liken dit: